Zo steel je boyfriend trends bij de mannenafdeling (of van je boyfriend)!

Wist je dat mannen naast knap zijn (zoals deze knapperds met stijl) ook heel handig kunnen zijn voor onze fashion wardrobe? Sommige items van de mannenafdeling zijn zelfs mooier, maar je kunt ze natuurlijk ook van je boyfriend stelen (waardoor je weer meer geld overhoudt om te shoppen). Natuurlijk zijn er ook genoeg items die je beter aan je boyfriend kunt overlaten, maar deze zullen jou net zo mooi staan (misschien zelfs wel beter).

Overhemd
Een overhemd kun je natuurlijk heel goed stelen (van de mannen). Beter goed gejat…. Een oversized blouse vinden wij namelijk heel erg knap en al helemaal in combinatie met een goede denim.

Boyfriend jeans
Dat de boyfriend jeans een echte trend is had je waarschijnlijk al wel door. En als je geen zin hebt om er eentje te kopen, kun je ook gewoon een jeans van je hem aantrekken, kan prima!

Take his cap…
Is jouw boyfriend een pettendrager? Niet? Dan vind je er vast één ergens onderin de sokkenmand. Lucky you, want zo’n (iets te grote) cap staat jou ook heel goed.

Denim jacket
Een denim jacket mag oversized (we durven nog net geen ‘moet’ te zeggen). Pak er dus één van de mannenafdeling, of van je lover... (bekijk hier ook een hele knappe outfit met een oversized denim jacket).

Sweater
Ook mannen sweaters staan ons prima! Ze zijn vaak nét wat stoerder en comfortabeler, ideaal voor een sophisticated look.

Zonnebril
Ja, die mannen zonnebrillen moet je ook zeker niet onderschatten. Sla je slag op de mannenafdeling en breid je collectie vooral uit. Of doe samen met hem, dat kan natuurlijk ook (kijk wel eerst even welke zonnebril het beste bij jouw gezichtsvorm past).

Take his perfume
Mannengeuren zijn heerlijk, ook echt wel voor jou. Oké, de meeste dan, vooral de unisex variant. En zo weet je zeker dat je niet in hetzelfde luchtje rondloopt als (al) je vriendinnen.

T- shirt
Even niks om aan te trekken? Grab your boyfriend’s T-shirt! En combineer ‘m op een pencil skirt of skinny jeans! And you are ready to go…

Grab his bag
Leuke backpacks op de mannenafdeling? Ja zeker! Ze hebben net even wat stoerdere varianten, dus als je daarnaar op zoek bent, moet je zeker even bij de ‘mannen’ (of je vriend) kijken.

Bomber
Bomber jackets zijn dit jaar niet te missen, en hij mag best een beetje oversized. Een mannenvariant is dus ook helemaal geschikt!