Styled by Manon: Look #12 / all white

Wij vrouwen (een enkele man wellicht ook) kennen het probleem: een kast vol kleding maar niets om aan te trekken… Manon helpt je graag door iedere dag een look samen te stellen waar je je door kunt laten inspireren of die je direct kunt shoppen! Vandaag laat Manon zien hoe je een all white outfit kunt dragen!

All white

Deze look is niet helemaal all white, er is wel degelijk wat kleurverschil te zien. Dit kleine verschil maakt de look juist rijk en maakt het net wat spannender dan wanneer je alles in precies dezelfde kleur draagt. Als je voor een all white look gaat, kun je (net zoals Manon in deze look heeft gedaan) het beste voor gebroken wit kiezen in plaats van spierwit. Gebroken wit (of crème) staat de meeste mensen net wat mooier en voelt minder ‘hard’ aan dan spierwit. Kies je voor een look in één kleur, zorg er dan voor dat je met verschillende materialen werkt, ook dit maakt een look rijker. Een accessoire is het ideale item om wat kleur en contrast aan te brengen in je look. Als je niet teveel de aandacht op alleen je accessoire wil leggen, ga dan niet voor een hele felle kleur of voor een kleur die totaal contrasterend is met de rest van je look (in dit geval zou dat zwart zijn). Deze wijnrode tas is bijvoorbeeld een goede optie!

P.S. Zó combineerde Manon eerder deze week de MonStyle sweater! 

all white

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Vila

2. Pieces

3. Vero Moda

4. Weekday

5. Mango

6. Vans

[/red_box]