Styled by Manon: Look #14 / Casual Chic

Wij vrouwen (een enkele man wellicht ook) kennen het probleem: een kast vol kleding maar niets om aan te trekken… Manon helpt je graag door iedere dag een look samen te stellen waar je je door kunt laten inspireren of die je direct kunt shoppen! Vandaag laat Manon zien hoe je een casual chic outfit kunt dragen!

Casual Chic

De look van vandaag zou het goed doen bij iemand zoals Sienna Miller (heb je al gelezen wat het geheim achter haar stijl is?). De look is namelijk stoer en heeft een casual touch door de combinatie van de leren broek en het T-shirt, maar de blazer, loafers en hoed geven het totaalplaatje een chic randje. Niet te doordacht en door de zwart/wit kleurencombinatie blijft het een rustige look die niet te overdressed voelt. Deze casual chic look is perfect voor naar het werk, het is namelijk gekleed, zonder dat het stijf wordt. Just the way we like it!

P.S. Zin om nog meer (fake) leren broeken aan je garderobe toe te voegen? Wij selecteerden de 10 mooiste voor je! 

suitday

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Scotch&Soda

2. Vero Moda

3. Only

4. Asos

5. Asos

6. Warehouse

7. Pull&bear

[/red_box]