Styled by Manon: Look #16 / Sexy Sweater

Wij vrouwen (een enkele man wellicht ook) kennen het probleem: een kast vol kleding maar niets om aan te trekken… Manon helpt je graag door iedere dag een look samen te stellen waar je je door kunt laten inspireren of die je direct kunt shoppen in onze nieuwe categorie: styled by Manon. Vandaag laat Manon zien hoe veelzijdig (en sexy!) een sweater kan zijn. 

Dat Manon fan is van sweaters is geen geheim meer. Het is een item dat super veelzijdig is, vaak net wat stoerder is dan een trui en (last but not least) veel comfortabeler dan een sweater wordt het niet. Het toffe aan een sweater is dat je er verschillende kanten mee op kunt. Naast een leren broek is een pencil skirt of ripped jeans zoals hieronder te gek.

Hoe stijl je de Walk of Shame Sweater?

Deze Walk of Shame sweater is alles wat je wil op het gebied van een sweater. Hij heeft de juiste pasvorm (niet strak, geen tent), kleur (zwart, hallelujah!) en fijn materiaal. Combineer je nieuwe favoriete vriend (eenmaal aan wil je ‘m voorlopig niet meer uit..) met statement items om ervoor te zorgen dat de look niet te casual wordt. Killer heels en een baseball cap die qua kleur nèt een beetje vloeken maken je outfit spannender en geven het sex-appeal. Oh baby!

sweater

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Walk of Shame

2. Forever21

3. Even & Odd

4. Asos

5. Asos

 

[/red_box]