Styled By Manon: Look #19 / Oversized Knit

Wij vrouwen (een enkele man wellicht ook) kennen het probleem: een kast vol kleding maar niets om aan te trekken… Manon helpt je graag door iedere dag een look samen te stellen waar je je door kunt laten inspireren of die je direct kunt shoppen in onze nieuwe categorie: styled by Manon. Vandaag laat Manon zien hoe je een oversized knit kunt combineren met een rokje.

Oversized knit

We combineren een oversized knit al snel met een skinny jeans of leren broek (helemaal volgens de regels van Manon: wijd boven, smal onder). Maar deze look laat zien dat er altijd uitzonderingen zijn en dat je een oversized knit ook prima met een rok kan dragen! Belangrijk bij deze look is dat de onderkant van de trui niet voorbij het punt gaat waar de rok wijd naar buiten gaat. Zolang de knit eindigt op het smalle deel van de rok, blijf je je vorm behouden. Nu het nog niet zo heel erg koud is kun je je panty nog wel even thuis laten, het kleine stukje bloot been geeft je outfit wat lucht, waardoor het niet te zwaar oogt.

high_boots

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Vanessa Bruno

2. Noisy May

3. Asos

4. Jimmy Choo

[/red_box]