Styled by Manon: Look #22 / Sporty Dress

Wij vrouwen (een enkele man wellicht ook) kennen het probleem: een kast vol kleding maar niets om aan te trekken… Manon helpt je graag door iedere dag een look samen te stellen waar je je door kunt laten inspireren of die je direct kunt shoppen! Vandaag laat Manon zien hoe je een sporty dress kunt dragen!

Sporty dress

We thank God voor jurkjes. Tijdloos en elegant. Maar, het is ook wel eens leuk om een jurkje op een verrassende manier te combineren. Bijvoorbeeld door er een sporty tintje aan te geven! Hoe? Volgens Manon is het antwoord heel simpel. Trek je sneakers uit de kast en zet een leren cap op je hoofd (musthave alert!) of combineer ‘m met je leren jasje. Hou je sieraden strak en stoer, om geen afbreuk te doen aan je sportieve look. Een zilveren ring of armband is all you need. Zoek je nog naar de perfecte gympen om met deze sporty dress te combineren? Klik dan hier!

sporty dress

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. New Look

2. American Apparel

3. Made

4. Nike

[/red_box]