Styled by Manon: Look #41 / Rock chic stripes

Wij vrouwen (een enkele man wellicht ook) kennen het probleem: een kast vol kleding maar niets om aan te trekken… Manon helpt je graag door iedere dag een look samen te stellen waar je je door kunt laten inspireren of die je direct kunt shoppen in onze nieuwe categorie: styled by Manon. Deze week staat de Styled by Manon in het teken van de striped top!

De striped top is eindeloos te combineren (en dan niet alleen in de casual basic way). Het is en blijft een mysterie: waarom is een striped top nog steeds zo ont-zet-tend stijlvol? Misschien ligt het aan de veelzijdigheid van dit item? Misschien komt het door dat ultieme Parisian-gevoel dat we ervan krijgen? Deze week laten we de veelzijdigheid van deze klassieker zien!

Rock chic stripes

Je kunt streepjes ook op de rock chic manier combineren. Dat betekent een chique rokje en elegante accessoires, gecombineerd met stoere boots en jasje, zoals het denim jacket of een leren jacket. Streepjes vormen de basis van de outfit en kun je wat ons betreft zien als neutral. Daarom kun je streepjes makkelijk combineren met andere prints! Draag je graag streepjes top met een rokje, maar ben je niet zo van heftige kleur? Bekijk dan even deze look!

rock chic stripes

1. Esprit

2. Ted Baker

3. Mango

4. Spektre

5. Mango

6. Mango