Styled by Manon: Look #42 / Classy stripes

Wij vrouwen (een enkele man wellicht ook) kennen het probleem: een kast vol kleding maar niets om aan te trekken… Manon helpt je graag door iedere dag een look samen te stellen waar je je door kunt laten inspireren of die je direct kunt shoppen in onze nieuwe categorie: styled by Manon. Deze week staat de Styled by Manon in het teken van de striped top!

De striped top is eindeloos te combineren (en dan niet alleen in de casual basic way). Het is en blijft een mysterie: waarom is een striped top nog steeds zo ont-zet-tend stijlvol? Misschien ligt het aan de veelzijdigheid van dit item? Misschien komt het door dat ultieme Parisian-gevoel dat we ervan krijgen? Deze week laten we de veelzijdigheid van deze klassieker zien!

Classy stripes

Preppy in stripes, rock chic in stripes of gewoon super classy stripes! Streepjes zijn van zichzelf natuurlijk al heel classy, maar door de combinatie met de trenchcoat (bekijk hier waar je de perfecte trench kunt vinden) maak je deze look compleet! Hou de look klassiek en trek er een simpele jeans en een paar slip ons bij aan. Het detail of statement zit ‘m in de accessoires. Manon heeft gekozen voor deze fel blauwe tas met gouden details, maar je kunt dit natuurlijk helemaal op je eigen stijl afstemmen!

classy stripes

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Esprit

2. Kiomi

3. Nudie Jeans

4. Mango

5. Mango

[/red_box]