Styled by Manon: Look #43 / Catchy stripes

Wij vrouwen (een enkele man wellicht ook) kennen het probleem: een kast vol kleding maar niets om aan te trekken… Manon helpt je graag door iedere dag een look samen te stellen waar je je door kunt laten inspireren of die je direct kunt shoppen in onze nieuwe categorie: styled by Manon. Deze week staat de Styled by Manon in het teken van de striped top!

De striped top is eindeloos te combineren (en dan niet alleen in de casual basic way). Het is en blijft een mysterie: waarom is een striped top nog steeds zo ont-zet-tend stijlvol? Misschien ligt het aan de veelzijdigheid van dit item? Misschien komt het door dat ultieme Parisian-gevoel dat we ervan krijgen? Deze week laten we de veelzijdigheid van deze klassieker zien!

Catchy stripes

Deze look is het keiharde bewijs dat het met diezelfde striped top weer heel anders kan! Door een combinatie van zachtroze, leer en een tijgerprint creëer je een outfit die zowel stoer, sexy als vrouwelijk is. Een gouden combinatie dus… Dat goud mag je overigens ook terug laten komen door bijvoorbeeld een knappe ketting toe te voegen. Manon koos er bij deze look voor om voor leather dungarees te gaan (wishlist: check!). Voeg nog een beetje extra sexiness toe met een rood item, zoals deze geweldige tas. Klaar om te gaan?

P.S. Deze rock chic look met de striped top is ook helemaal geweldig!

catchy stripes

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Esprit

2. Topshop

3. Vila

4. Mimi et Toi

5. Whistles

6. Adidas

[/red_box]