Styled by Manon: Look #49 / Purple heels

Wij vrouwen (een enkele man wellicht ook) kennen het probleem: een kast vol kleding maar niets om aan te trekken… Manon helpt je graag door iedere dag een look samen te stellen waar je je door kunt laten inspireren of die je direct kunt shoppen. Vandaag kiest Manon voor een verrassende kleurencombinatie met de purple heels!

Purple heels

Manon bewijst maar weer eens dat sommige kleurencombi’s beter samengaan dan je in eerste instantie misschien zou denken. Ooit gedacht aan paarse hakken met een kobaltblauwe jas en een groene tas in tijgerprint? Dacht het niet! Manon laat graag blauw terugkomen in haar kleding, eerder spotte ze een blazer in dezelfde kleur als deze jas. Probeer dus eens een beetje af te wisselen en laat die zwarte items voor een keer in de kast! Statements maken kun je namelijk met accessoires doen, maar ook met kleur! De rest van je outfit kun je vrij basic houden, anders wordt het misschien wat teveel van het goede.

P.S. Bekijk hier op welke verrassende manieren je de blue coat nog meer kunt dragen!

purple heels

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Mango

2. FWSS

3. Monki

4. Softech

5. J brand

6. Christian Louboutin

[/red_box]