Styled by Manon: Look #6 / Kanten top

Wij vrouwen (een enkele man wellicht ook) kennen het probleem: een kast vol kleding maar niets om aan te trekken… Manon helpt je graag door iedere dag een look samen te stellen waar je je door kunt laten inspireren of die je direct kunt shoppen! Vandaag laat Manon zien hoe je je kanten top bij iets kouder weer nog steeds kunt dragen!

Kanten top

Een kanten top is een perfect zomer-item, maar hoeft echt niet achterin je kast te verdwijnen nu het wat kouder wordt. Je kunt de top namelijk prima combineren met een blazer of, zoals in deze look, met een mouwloze variant! Omdat de top al van zichzelf sexy en vrouwelijk is, mag de blazer die je er overheen draagt best wat oversized en mannelijk zijn. Leuk juist voor het contrast! Hetzelfde geldt voor je jeans; een kanten top in combinatie met een boyfriend jeans combineert stoer met sexy, just the way we like it. Als je het aan durft vinden wij een kanten top het mooist met alleen een beha eronder. Is teveel van het goede? Draag er dan een mooi zwart hemdje onder met dunne bandjes, staat net wat chiquer dan één met dikke banden.

 

kanten top

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Mango

2. Vila

3. River Island

4. Nelly

5. New Look

[/red_box]