Styled by Manon: Look #61 / Golden touch

Wij vrouwen (een enkele man wellicht ook) kennen het probleem: een kast vol kleding maar niets om aan te trekken… Manon helpt je graag door iedere dag een look samen te stellen waar je je door kunt laten inspireren of die je direct kunt shoppen. Vandaag laten we je een neutrale, klassieke look met een golden touch zien!

Golden touch

Een witte jeans, een lichtgrijze trui en een beige coat… Wat deze items gemeen hebben? Ze hebben die neutrale, basic, maar bovenal klassieke uitstraling. Een perfecte alledaagse look! Toch kun je deze items een spicy touch geven door er gouden accessoires en opvallende glinsterende slip-ons (bekijk hier waar je jouw perfecte exemplaar koopt) aan toe te voegen! Maak het geheel af met een tas die nét even een ander kleurtje als de rest van de outfit heeft. Kies bijvoorbeeld voor zo’n prachtige donkerpaarse kleur, of ga voor een tas met chunky gouden details om deze met de rest van je sieraden te laten matchen.

P.S. Nog zo’n good looking outfit met een opvallend detail!

golden touch

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Marc O’Polo

2. L’Autre Chose

3. Mango

4. American Vintage

5. Mango

6. Forever21

7. Zoe Karssen

[/red_box]