Styled by Manon: Look #70 / Fedora hat

Wij vrouwen (een enkele man wellicht ook) kennen het probleem: een kast vol kleding maar niets om aan te trekken… Manon helpt je graag door iedere dag een look samen te stellen waar je je door kunt laten inspireren of die je direct kunt shoppen. Vandaag laat Manon je zien hoe je met een te gekke fedora hat een basic outfit kunt pimpen.

Fedora hat

De hoed is wat ons betreft een zwaar onderschatte accessoire. Hoofddeksels in het algemeen zijn namelijk niet alleen praktisch (ze houden je hoofd namelijk heerlijk warm én zijn super geschikt om elke bad hair day te verbergen), maar kunnen iedere basic outfit met gemak dat beetje extra geven (shop hier de mooiste hoofddeksels!). En, zoals we je al eerder vertelden, is dit iets dat we van elke sophisticated man kunnen leren. Reden genoeg dus om nu meteen een knappe hoed te scoren! Manon laat met de look van vandaag zien dat het integreren van een fedora hat helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. Eigenlijk geldt hier de regel: hoe simpeler je look, hoe makkelijker het is om er een hoed aan toe te voegen. Loopt de outfit zelf al over van statement items, dan wordt een hoed al snel te veel. Manon heeft er voor gekozen om de kleuren in de look overeen te laten komen met de fedora hat; dit houdt het geheel rustig en klopt het totaalplaatje als een bus! Hebben we je al overgehaald?

P.S. Ben jij je eigen stijl soms helemaal zat? Manon geeft je tips om makkelijk te variëren!  

classy

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. MbyM

2. Mango

3. Levi’s

4. Mango

5. Mango

6. American Vintage

[/red_box]