Styled by Manon: Look #73 / White boots

Wij vrouwen (een enkele man wellicht ook) kennen het probleem: een kast vol kleding maar niets om aan te trekken… Manon helpt je graag door iedere dag een look samen te stellen waar je je door kunt laten inspireren of die je direct kunt shoppen. Vandaag laat Manon zien hoe white boots je outfit de perfecte finishing touch kunnen geven!

White boots

We zijn dol op biker boots! Het is één van de makkelijkste manieren om je outfit een stoer randje te geven. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een donkere outfit met lekker veel leer en zwarte laarzen uit je kast te trekken, maar in de look van vandaag laat Manon zien hoe het anders kan! Trek je boyfriend jeans (hier vind je het perfecte exemplaar) met een simpele blouse aan en combineer deze voor de verandering met white boots! We weten hoe verslavend het is om altijd weer voor zwart schoeisel te kiezen, maar wit zorgt ervoor dat je outfit een minimalistische uitstraling krijgt (en wat betreft biker boots ben je bij Dr. Martens aan het goede adres)! En heb je toevallig nog een leopard printje in de kast hangen? Klaar is je look!

P.S. Wij vonden de oplossing: nooit meer uitgelopen make-up na een stortbui!

white boots

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Forever21

2. Diesel

3. Boomerang

4. Asos

5. Dr. Martens

6. Nly Trend

[/red_box]