Styled by Manon: Look #82 / Army green

Wij vrouwen (een enkele man wellicht ook) kennen het probleem: een kast vol kleding maar niets om aan te trekken… Manon helpt je graag door iedere dag een look samen te stellen waar je je door kunt laten inspireren of die je direct kunt shoppen. Omdat een nieuw modeseizoen gepaard gaat met nieuwe kleurencombinaties, stelt Manon elke dag een look in zo’n nieuwe combinatie samen. Vandaag staat in het teken van de combinatie groen en blauw. Daarom laat Manon zien hoe je een army green jacket kunt combineren met een absolute wardrobe essential: het lichtblauwe overhemd!

Army green

Waarschijnlijk wist je het allang, maar we herhalen het graag nog een keer: army green is best een ding dit seizoen. Deze kleur zagen we voorbij komen op de catwalks van onder andere Balmain, Preen en Emilio Pucci en inmiddels hebben we deze trend met beide armen omarmd. Army green verdwijnt eigenlijk nooit helemaal uit het straatbeeld, net zoals we zwart, wit, grijs en donkerblauw elk jaar weer voorbij zien komen. Nieuw dit jaar is de combinatie met blauw. Donkerblauw, KLM-blauw, lichtblauw; army green mixt fantastisch met alle blauwtinten die er zijn. In de look van vandaag heeft Manon ervoor gekozen om een army green jacket te combineren met een lichtblauw overhemd. Het lichtblauwe overhemd is een absolute wardrobe essential, veel klassieker en tijdlozer dan dat wordt het niet. Manon heeft de look compleet gemaakt met een paar statement killer heels en prachtige oorbellen (die helemaal binnen de sieradentrends van dit seizoen passen!). Met welke kleur blauw zou jij army green combineren?

 

blue (1)

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Topshop

2. Mango

3. Vero Moda

4. Asos

5. Mango

6. Mango

[/red_box]