Styled by Manon: Look #84 / Blue and orange

Wij vrouwen (een enkele man wellicht ook) kennen het probleem: een kast vol kleding maar niets om aan te trekken… Manon helpt je graag door iedere dag een look samen te stellen waar je je door kunt laten inspireren of die je direct kunt shoppen. Omdat een nieuw modeseizoen gepaard gaat met nieuwe kleurencombinaties, stelt Manon elke dag een look in zo’n nieuwe combinatie samen. Vandaag staat in het teken van de combinatie donker- en lichtblauw. Daarom laat Manon zien hoe je oranje kunt combineren met een absolute wardrobe essential: een donkerblauwe jas!

Blue and orange

Als je tijdens de herfst door de straten loopt, en om je heen kijkt, zijn er hoogstwaarschijnlijk twee kleuren die je opvallen: grijs en zwart. Zonde! Donkere, koude dagen kunnen we namelijk een stuk leuker maken door een beetje kleur in het straatbeeld te brengen. Eén van dé kleurencombinaties van het moment is blauw en oranje. Deze kleuren vullen elkaar prachtig aan (net zoals burgundy en paars) en kun je eenvoudig integreren in je kledingkast. Omdat oranje voor veel Nederlanders toch bepaalde associaties met zich meebrengt (Hup, Holland, Hup!) doe je er goed aan om deze kleur met mate in je outfit naar voren te laten komen. Daarom koos Manon voor een prachtige, blauwe basis en bracht ze wat kleur aan door middel van accessoires. Is oranje iets te heftig voor je? Koraalrood of een vergrijsde oranje is net wat subtieler, maar nog steeds fantastisch in combinatie met blauw!

P.S. Kijk hier hoe je de flared pants het beste kunt dragen!

blue and orange

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Selected Femme

2. Stan Smith

3. River Island

4. Marc by Marc Jacobs

5. Grafea

6. Asos

7. Asos

8. Even & Odd

[/red_box]