Styled By Manon: Look #89 / Boyfriend blazer

Wij vrouwen (een enkele man wellicht ook) kennen het probleem: een kast vol kleding maar niets om aan te trekken… Manon helpt je graag door iedere dag een look samen te stellen waar je je door kunt laten inspireren of die je direct kunt shoppen. Vandaag laat Manon zien hoe je een boyfriend blazer kunt combineren!

Boyfriend blazer

De jeans in de kast van vriendlief zijn waarschijnlijk al een tijdje niet meer veilig, die staan jou namelijk ook fantastisch (mag je die van hem niet lenen? De mooiste shop je hier!)! Maar jeans is niet het enige dat we van de mannen kunnen pikken, wat dacht je bijvoorbeeld van zijn blazer? Een tikkeltje oversized, maar met opgerolde mouwen très chique! In de look van vandaag laat Manon zien hoe je een boyfriend blazer kunt dragen. Manon heeft gekozen voor een klassieke, donkerblauwe blazer met gouden knopen en om dat tijdloze gevoel vast te houden combineert ze die met een jeans, wit T-shirt en herenschoentjes. Voor de vrouwelijke touch maak je de look compleet met oorbellen (of een ander knap sieraad).

P.S. Wist je dat we op styling gebied veel van mannen kunnen leren? Je leest er hier alles over!

 

long

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Supertrash

2. Criminal Damage

3. What for

4. Supertrash

5. Mango

6. Mango

7. Vero Moda

[/red_box]