Styled by Manon: Look #9 / Leopard Outfit

Wij vrouwen (een enkele man wellicht ook) kennen het probleem: een kast vol kleding maar niets om aan te trekken… Manon helpt je graag door iedere dag een look samen te stellen waar je je door kunt laten inspireren of die je direct kunt shoppen! Vandaag laat Manon zien hoe je een complete leopard outfit kunt dragen!

Leopard outfit

Deze outfit is best heftig dus je moet het wel durven.. Maar wij vinden het te gek! Misschien niet de meest geschikte outfit voor als je naar kantoor moet (ook al is het dan wel casual friday..) maar in dat geval is dit alvast je weekend inspiratie! Omdat de basis (een sweater en broek met een in-your-face-leopard-print) al heel heftig is, moet je vooral niet teveel extra willen doen. Manon combineert de outfit met stoere Saint Laurent boots, omdat een paar hakken deze outfit snel ordinair kunnen maken (halló Nel Veerkamp..!). Wil je wat kleur toevoegen aan je outfit dan is blauw een betere keus dan bijvoorbeeld rood, ook dat kan in combinatie met de dierenprint een ordinair randje krijgen. Stroop je mouwen op om de sweater net iets minder casual te maken (je steekt letterlijk je handen uit de mouwen!) en om je taille te benadrukken.

 

leopard outfit

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Zara

2. Zara

3. Bottega Veneta

4. Saint Laurent

[/red_box]