Styled by Manon: Look #93 / Parisian look

Wij vrouwen (een enkele man wellicht ook) kennen het probleem: een kast vol kleding maar niets om aan te trekken… Manon helpt je graag door iedere dag een look samen te stellen waar je je door kunt laten inspireren of die je direct kunt shoppen. Vandaag laat Manon zien hoe je een fijne Parisian look samenstelt.

Parisian look

De reden waarom we zo van de Parisian look houden? Je hebt niet veel nodig om er ont-zet-tend stijlvol uit te zien! Wanneer makkelijk én stijlvol in één zin samengaan, zijn we er als de kippen bij. Iedere Parisian look begint uiteraard bij streepjes. Daarna volgt er een goedzittende jeans (oké, een tuinbroek mag ook) en een klassieke blazer. Je maakt de look af met een stevige leren tas (woehoe! wij vonden een betaalbare look-a-like van de Saint Laurent bucket bag) en stijlvolle schoenen. Parisians zijn fan van de mannenschoentjes, maar wij ruilen die vandaag lekker om voor slip-ons in panterprint!

P.S. Zo creëer je de Parisian bun!

Parisian look

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Mango

2. Steve Madden

3. Mango

4. Forever21

5. Only

6. Forever21

[/red_box]