Summer hats

De hoedentrend die afgelopen herfst/winter al erg aanwezig was, trekken designers massaal door naar de zomer. And we l.o.v.e ourselves with summer hats.

John Galliano, Ralph Lauren tot Hermès; talloze hoeden maakte deel uit van de runway shows. Niemand verplicht je met een enorm exemplaar de deur uit te gaan,  maar classic summer hats staan iedereen goed!  Hoeden zijn een essentieel item dat elke vrouw in haar kast moet hebben deze zomer. Maar, voor de meeste fashionistas, is een chique chapeu veel meer dan enkel een praktisch item. De mogelijkheden  zijn eindeloos, maar wij hebben ons beperkt tot de 10 summer hats hieronder.

Zo blijft het bolhoedje een klassieker die het goed doet met een chique look en is de fedora heerlijk tijdloos. Het grootste voordeel? De hoed is ideaal om je bad-hair day mee te verdoezelen. Daarnaast werkt het ook fijn als back-up voor je sunblock! (Dit zijn trouwens de aller-fijnste sunblocks van dit moment!) Wij selecteerden maar liefst 10 on-toppers! Keep your hat up!;)

 

Stijlvol blijven tijdens het warme weer? Een summer hat is een van onze tien briljante tips! 

summer hats

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Topshop

2. Oysho

3. Catarzi

4. River Island

5. Sensi Studio

6. Topshop

7. Asos

8. Whistles

9. Forever 21

10. Asos

[/red_box]

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »