Telefoon in het water laten vallen? Zo fix je hem weer

Plons… Hartverzakking! De nachtmerrie van vele: je telefoon in het water laten vallen. Wat nu? Moet je telefoon nou föhnen, op de verwarming plaatsen of toch in de rijst leggen? Het eerste wat je moet doen is vrij logisch. Pak zo snel mogelijk te telefoon uit het water. Als je dat hebt ga dan niet testen of je telefoon nog leeft.. Dus wat moet je dan wel doen? Wij vertellen het!

MonStyle to the rescue

Vaak wordt gedacht dat rijst de beste oplossing is. Maar dit is niet de manier om te telefoon te reden. Men neemt een zak kattenbakgrit.. Ja, je leest het goed kattenbakgrit. Schud je telefoon eerst een paar goed. Droog je telefoon vervolgens met een handdoek. En leg deze dan in een bakje met kattenbakgrit. Dan is het wachten! Je laat je telefoon minimaal 24 uur in het pakje liggen voor dat je deze weer probeert aan te zetten. En voilà! Je telefoon is weer als nieuw.

Gaat je telefoon nog steeds niet aan?

Of gaat je telefoon aan, maar werkt deze niet goed meer? Ga dan langs bij een professionele reparateur, zoals ThePhoneLab. Daar wordt een reiniging uitgevoerd met een vloeistof dat een hoog alcoholpercentage bevat. Deze vloeistof zorgt dat het water uit het toestel wordt verwijderd. Vervolgens wordt het toestel getest op alle functies. Daaruit zal blijken welk onderdeel beschadigd is door het water en daarom gerepareerd moet worden. De specialisten van ThePhoneLab doen in meerdere winkels iPhone reparaties, Samsung reparaties, OnePlus reparaties, OPPO reparaties en nog veel meer..!

Call me!
16 telefoonhoesjes die je mood een instant upgrade geven

Are you serious?!
>Waarom je je telefoon niet moet meenemen naar de wc

We hebben een nieuwe obsessie…
> 15 mini crossbody bags waar je telefoon WEL in past