THE CHAIR: Festival haar maak je zo

Vandaag is een special day. Want vanaf nu vind je hier twee wekelijks een column van hét online beauty platform: The Chair! Want: je outfit kan nog zo goed zijn, maar je haar mag zeker niet achterblijven. Prepare for de fijnste tutorials, de mooiste kapsels en de beste tips van dé hair professionals. Als je haar maar goed zit, right? We trappen af met een all time favourite: festival haar!

Eindelijk het festival seizoen is begonnen en dan kan jij niet achterblijven natuurlijk. Naast een festival outfit is een matching minstens zo belangrijk! Wat deze look vooral onderscheid is dat de look een messy en boho gevoel heeft, vooral niet te netjes. Dus die bus haarlak kun je even laten staan. Op festivals zoals Coachella en Burning Man zagen we vooral veel soorten en vintage kleuren in het haar, als zacht roze en petrol.

Heb jij al een aantal festivals in je agenda staan? No worries, wij helpen je aan een toffe hairstyle! De mini-braid is een mooi voorbeeld van een look die ook jij thuis vrij eenvoudig kunt maken. In de how-to video laat hair professional Jeffrey Janssen zien hoe jij zelf deze look kunt maken! Aan de slag dus…

READ NEXT:
Festival kalender 2016: hier wil je heen
De monthly fashion calendar: Mei 2016
Deze struggles hebben vrouwen met lang haar

Summer braids

Oh la la, deze summer braids tillen je summer look naar een hoger niveau. Toffe braids zijn perfect voor de warme zomerdagen- or anytime, really.

Lees meer »