The Pencil Skirt: Buy, Save or Dream?

Een pencil skirt heeft bij veel mensen nog een wat stoffig imago. Zonde! Want, zoals we al eerder pleitten, een pencil skirt is super veelzijdig en op talloze manieren te stylen. Maar vergeet de basis niet! Je kunt het stoffige imago van de pencil skirt natuurlijk van je afschudden door te kiezen voor een te coole styling, maar het begint al bij de rok zelf. Want waarom zou je niet kiezen voor een heftige print, leren details of bijzondere materialen?

The Pencil skirt: Buy, Save or Dream?

Een pencil skirt is, ondanks de langere lengte, een item dat instant sex-appeal geeft aan je look. Het benadrukt je taille en laat al je rondingen fantastisch uitkomen (het is niet voor niets dat Kim Kardashian regelmatig in een figure hugging pencil skirt gespot wordt!). Daarnaast is het een item dat uitermate geschikt is om tijdens alle seizoenen te dragen. Zo draag je je pencil skirt in de zomer met een tanktop en knappe sandaaltjes, maar is de overgang naar de herfst makkelijk gemaakt door het te combineren met een sweater of blouse en door er een paar coole sneakers onder te dragen. Overtuigd? Mooi! Dan is het nu aan jou om het ultieme exemplaar aan je kast toe te voegen. Wij selecteerden alvast zes knappe pencil skirts in verschillende prijsklasses die je direct kunt shoppen!

 

Pencil skirt

 

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Noisy May

2. Joseph

3. Balenciaga

4. Vero Moda

5. MSGM

6. Peter Pilotto

[/red_box]