The wet hair look: go or no go?

The wet hair look, waarschijnlijk heb jij ‘m ook al vaak voorbij zien komen en ’t is echt een heuse hype in fashion world. Wij hebben the wet hair look al tijden op de catwalks en rode lopers voorbij zien komen en veel celebs doen er dan ook aan mee. We moeten dan ook eerlijk zeggen dat het ze vaak wel héél goed staan, we love it! Al hadden we zelf géén idee hoe ze het voor elkaar krijgen, want als we het zelf zouden doen krijg je een beetje het ‘verzopen kat’ idee. Maar dat betekent niet dat wij er helemaal weg van zijn. En good news: het is eigenlijk hartstikke makkelijk om deze look zelf te creëren, en daarom vinden wij het tijd om ons er toch maar aan te wagen. Niet per se als een alledaagse look, maar om een keer uit te proberen tijdens een avondje stappen of een feestje kan zeker een succes zijn. Als jij het, net als wij, ook een go vindt, maar geen idee hebt hoe je die wet hair look zelf kunt creëren, hebben wij de stappen hieronder voor je op een rijtje gezet. Succes! Oh, en moet je toch nog even overgehaald worden? Bekijk dan vooral de knappe tutorial!

Stap 1
Maak je haar nat en kam het daarna helemaal naar achter. Zorg ervoor dat de zijkanten van je haar achter je oren zitten.

Stap 2
Pak een beetje gel of wax en verspreid dit door je haar met je handen. Kam daarna je haar nogmaals strak naar achter.

Stap 3
Als je een minder strakke wet look wilt, kun je een lichte golving in je haar maken door wat meer gel in je haar te doen en je haar in te vlechten. Maak vervolgens je haar weer los en voilà!

Stap 4
Vervolgens ga je met je vingers door je haar en maak je het een beetje warrig om jouw wet look iets nonchalanter te maken.

Op het wereldwijde web vonden we ook nog een fijne tutorial waar ze het net even anders doen! Bekijk de tutorial hieronder.

Durf jij het aan?

READ NEXT:


>