Three ways to wear: overknee boots

Een paar overknee boots is dit najaar echt iets wat je óf op je wishlist moet hebben staan óf al in je kast moet hebben hangen. Laatst selecteerden we al de knapste exemplaren, maar de grote vraag is nu natuurlijk: hoe combineer je ze?

Een beeld erbij is natuurlijk fijner dan zelf interpreteren en dat snappen wij helemaal. Er zijn namelijk een aantal dingen waar je op moet letten bij het combineren en stylen van overknee boots.

Welke overknee boots

Als je kiest voor een prachtig paar echt lederen overknee boots, zorg er dan wel voor dat je in de rest van de outfit geen leren items terug laat komen, want dan kan het al snel een beetje te leer-achtig/kinky/motorbiker worden.

Suède boots daarentegen zijn altijd goed en kun je mooi combineren met andere texturen.

Combineren

Omdat overknee laarzen nou eenmaal sex uitstralen, is het leuk om juist wat contrast aan te brengen. Denk bijvoorbeeld aan een oversized trui of een skinny jeans. Draag er een blouse op of een coltrui en zorg dat het geheel stijlvol en een tikkeltje sexy is (door de boots). Zie hieronder drie verschillende manieren om overknee boots te dragen.