Ton sur ton: zo pak je het aan

Houd je van een zwarte outfit? Snappen wij goed. Dat wij fan zijn van een all black outfit is geen geheim. Met deze kleur in je outfit sla je de plank gewoon nooit mis. Een all-black look is ook zeker niet verkeerd, dat staat heel stijlvol en chic. Maar heb je al eens gedacht aan all white, blue, grey or green. Zeker het proberen waard.

Ton sur ton, de naam doet het al vermoede maar deze trend is bedacht door onze geliefde Fransen. En hoe kan het ook anders! Het is geen geheim dat Franse dames een soort van je ne sais quoi hebben wat hun stijl betreft. Alles staat klassiek maar tegelijkertijd super cool.

Enfin, ton sur ton dus. Letterlijk vertaald; een combinatie van kleuren in dezelfde tint, maar dan in mix van donkere of lichtere nuance.

Hoe doe je dat, ton sur ton?

Sommigen vinden het te saai. Maar dat is het absoluut niet. Een kleur is ontzettend stijlvol. Een outfit waarin maar een kleur wordt gebruikt, moet het hebben van de verschillende stoffen. Door verschillende materialen te combineren in je ton sur ton look ontstaat er diepte maar vooral, een killer outfit!

Ben jij vandaag strak in pak? Ga dan voor een top in dezelfde tint, maar dan net even donkerde of lichter. En voor de schoen geldt (je raadt het al) hetzelfde. Je look is super stijlvol. Maar doet je ook langer en slanker lijken. Dat willen we toch allemaal! Nog niet overtuigd? Wij hebben de mooiste ton-sur-ton lookjes voor je op een rijtje gezet.

Bye bye, kledingcrisis.
Zo kleed je je net zo stijlvol als een Parisienne

This suits you!
Waar je op moet letten als je een pak koopt

Zelfs op je ergste off-day.
Met deze 6 tips zie je er áltijd verzorgd uit

PHOTO CREDITS: SINDI ARIFI