Traveling in style: met deze tips ga jij stijlvol op reis

Als we aankomen op Schiphol krijgen we direct vakantiekriebels. Het grootste vliegveld van Nederland bestaat inmiddels al 100 jaar en is zo groot, je kan je er uren vermaken. Dat is maar goed ook, want vaak moet je al een paar uur van te voren aanwezig zijn. Na de paspoortcontrole kan je de laatste dingen bij elkaar shoppen in de winkels van See Buy Fly en genieten van iedereen die voorbij loopt. Wij vermaken ons prima!

Vroeger was vliegen echt een luxe en dit werd dan ook in stijl gedaan. Maar tegenwoordig trekken we onze meest comfortabele kleding aan, want wat kan ons het schelen? Als je urenlang in een vliegtuig moet zitten, dan wil je niet je strakke heupbroek aan, toch? Truien, joggingbroeken en zelfs Uggs komen uit de kast.

Maar vroeger ging dat dus heel anders. En wij zouden dat graag terugzien! Mensen kijken is toch een van onze favoriete bezigheden. En waar kan je nou beter mensen kijken dan op Schiphol? Twee uur voor vertrek aanwezig zijn, is voor ons geen probleem. Wij raken niet uitgekeken. Zo stap jij  stijlvol het vliegtuig uit

 Hoed

Je beweegt zoveel in het vliegtuig, je probeert allerlei posities om te slapen en jouw kapsel, daar is niets meer van over. Een hoed is daarom de ideale uitkomst, beschermt je ook nog eens tegen de zon!

Stijlvolle tas

Of course neem jij een tas mee als handbagage en waarschijnlijk een canvas tas? Hier kan je lekker veel in proppen en kan je de hele vakantie meenemen, naar het strand en door de stad. Maar als je nou kiest voor een stijlvolle tas heb je direct een item die iedere outfit fashionable maakt.

Jumpsuit of een maxi dress

Hm, een hoge broek of een kokerrok (zoals ze dat vroeger deden) zijn niet heel comfortabel. Meestal liggen we onderuitgezakt op de stoel, languit op de loungebanken op Schiphol of met onze benen omhoog in het vliegtuig. Dan is een joggingbroek heel fijn, maar deze zijn voor thuis op de bank. Een jumpsuit daarentegen of een maxi dress zijn de oplossing. Comfortabel en stijlvol.

Draag loafers

Loafers zijn ideaal om mee op reis te gaan. Ze zijn comfortabel, zien er netjes uit en je kan ze eindeloos combineren. Maar het mooiste, als jij eenmaal bent geïnstalleerd in het vliegtuig, doe je ze makkelijk uit.

Sjaal

Een sjaal is het eerste wat je in moet pakken. Je kan er zoveel mee! Zoals ze het toen deden, in je haren. Of gewoon vastknopen aan je tas, want zo maak je van iedere tas een IT-bag! Als je weer aankomt op Schiphol heb je ook meteen een sjaal die je warm houdt.

Stop een concealer in je tas

Voor alle last minutes is een concealer de uitkomst. Stip alle kleine oneffenheden aan voordat je het vliegtuig uitstapt. Vooral handig als je niet hebt kunnen slapen tijdens de vlucht.

Sheet mask

De lucht in het vliegtuig is heel droog, wat je kan hier ook een stuk droger van worden. Hierdoor kan je huid extra olie gaan aanmaken om wat leidt tot puistjes! Die willen we natuurlijk niet zien op de vakantiekiekjes. De oplossing is een sheet mask. Dit zijn maskers uit Korea die je huid een moisture boost geven. Na twintig minuten haal je het er gewoon af en laat je de overgebleven serum intrekken. Hier lees je meer over sheet masks.

Trenchcoat

De trenchcoat is een klassieke jas die vroeger al veel werd gedragen maar tegenwoordig helemaal hot is. En eigenlijk is het een ideale jas om mee te reizen. Het maakt je outfit meteen classy en is geschikt met warm en koud weer. Een ideale basic om mee te nemen op reis.

Draag je fancy top

Draag je mooie top in het vliegtuig. Zo zie je er meteen goed uit en weet je zeker dat die niet krukt in je koffer. Ook zo’n hekel aan strijken? Gebruik deze tips. 

 Zonnebril

Je weet maar nooit wie je tegenkomt op Schiphol! Als jij het vliegtuig uitstapt, verstop je die wallen onder je ogen binnen no time. Even geen mascara op? Geen probleem. You don’t need the sun to wear your sunnies!

Weet je trouwens welke zonnebril jou het mooiste staat?
Deze zonnebril past bij jouw gezichtsvorm

Vakantie al geboekt?
QUIZ: Welke vakantie past bij jou?

PHOTOCREDITS INTRIPER