Trucs om slanker op foto’s te lijken (zo doen bloggers dat!)

Het kan echt vre-se-lijk zijn om jezelf op de foto terug te zien. Waarom altijd dat rare lachje? En die onderkin, daar moet echt eens wat aan gedaan worden… Soms kan het vinden van de juiste pose een wereld van verschil maken. Bloggers schijnen te weten waar ze mee bezig zijn (heb jij er ooit een gezien die niet perfect op de foto stond? Dacht het niet…). Vandaag laten we zien welke slimme trucjes bloggers gebruiken om slanker op foto’s te lijken…

Trucs om slanker op foto’s te lijken

1. Zorg ervoor dat je met je bovenlichaam draait: een schouder richting de camera en de ander ervan weg. Dit benadrukt de vormen van je silhouette beter!

2. Duw je hoofd een klein beetje naar voren (ha, weg onderkin!) en vermijd foto’s die van onderen worden genomen… Recht van voren of van bovenaf maken je optisch slanker!

3. Welke kant vindt jij ’t mooiste van jezelf (seriously, iedereen heeft wel een gezichtshelft die hij/zij mooier aan zichzelf vindt!)? Draai die kant richting de camera! Je zal een stuk zelfverzekerder overkomen, en dat zorgt er automatisch voor dat je een stuk minder awkward (en lomp) op de kiek komt te staan.

4. Span je beenspieren aan, buig je knieën een beetje naar buiten en zet je benen iets uit elkaar. Je benen lijken iets minder massief door de ruimte die tussen je benen wordt gecreëerd. Wat je ook kunt doen is je ene been net iets voor je andere been buigen, en dan je voorste been naar binnen draaien. Klinkt onnatuurlijk? Alles went!

5. Kantel je bekken subtiel naar achteren (sexy!).

6. Ga op je tenen staan! Zo zullen je benen een stuk langer lijken.

7. Zet een handje in je zij. Op deze manier accentueer je je taille. Kijk maar naar Beyoncé.

8. Als je zittend op de foto gaat: ga zo rechtop mogelijk zitten! Schouders naar achter, borst vooruit en span je buikspieren aan. Maar ontspan je armen en benen wel om deze pose niet ’te geposeerd’ te laten lijken.

Goed onthouden en voor je ’t weten ben je een succesvol model!

P.S. En dit is wat we van mannen over fashion styling kunnen leren!

Source: Models Jam