Tutorial: fresh spring beauty look

Op zoek naar een fresh spring beauty look? Dat kunnen we ons voorstellen want tja, het is immers (hoe kan het ook anders) lente! Door de tips uit deze tutorial toe te passen zie je er direct fris uit en springproof uit! (En sla je de plank in ieder geval niet mis dit seizoen).

Stap 1

Gebruik eerst een vloeibare highlighter en breng deze aan op je wangen, het midden van je neus en boven je lip voor een frisse look.

Stap 2

Breng als basis een beetje lippenbalsem (als moisturizer) aan om je lippen goed te hydrateren. Laat de balsem goed intrekken (en start daarom als laatste met het opmaken van je lippen).

Stap 3

Breng een beetje (niet te veel) foundation aan, zorg ervoor dat deze dekkend is. Op die manier ziet de ‘basis’ er natuurlijk uit en dat is wat je wil voor deze frisse make-up look!

Stap 4

Breng concealer aan onder je ogen en eventueel op andere oneffenheden.

Stap 5

Gebruik een gekleurde eyeliner. In deze tutorial is er gekozen voor een zilveren kaki kleur, maar om in te spelen op de beauty trends voor deze lente is het ook mooi om een zachte pastelkleur te gebruiken. Breng een lijntje zowel boven als onder je ogen aan.

Stap 6

Borstel je wenkbrauwen en teken ze bij met een potlood.

Stap 7

Krul je wimpers met een wimperkrultang. Er zijn trouwens ook manieren waarop je dat zonder krultang kunt doen… Daarna breng je mascara aan op je wimpers.

Stap 8

In deze stap ga je blush aanbrengen (hier vind je de juiste blusher voor jouw huid). Voor deze frisse look draag je verder geen oogschaduw (maar je kunt ook een beetje blusher aanbrengen op je oogleden, als je wil).

Stap 9

Breng een klein beetje highlighter (of een hele lichte oogschaduw) aan op je binnenste ooghoeken.

Stap 10

Je lippenbalsem is inmiddels goed ingetrokken. Shape je lippen met een lippotlood, zo lijken je ze namelijk nét iets voller (that’s what we want right?). Om de look zo naturel mogelijk te laten, kun je er ook voor kiezen om het lippotlood achterwegen te laten. Daarna breng je eerst een donkerroze lippenstift aan op het midden van je lippen. Gebruik hiervoor een lipkwastje, dan blijft je lipstick namelijk beter zitten en verdeel deze iets naar de zijkanten. Breng daarna een frisse, lichtroze lippenbalsem (of lippenstift) aan als toplaag voor de perfecte finishing touch. 

Je kunt de routine natuurlijk zelf ook aanpassen, als je dat wilt. Wij zijn in ieder geval helemaal fan van deze fresh spring beauty look! Wat vinden jullie ervan?

P.S. Op zoek naar een leuke hair do voor bij deze make-up look? Ga voor een Parisian bun! 

Source: Lisa Eldridge, Oncewed