TV-TIP: Het nieuwe seizoen van The Crown

Kan jij ook helemaal wegzwijmelen bij historische dramaseries? En vraag jij je soms ook weleens af hoe het is om in een groot koningshuis te leven? Dan is The Crown zeker een serie die je aan je lijstje kan toevoegen. Mocht je de serie nog niet gezien hebben, dan heb je nog heel even de tijd om de vorige twee seizoenen te bingewatchen. Seizoen 3 komt namelijk sneller dan je denkt op Netflix.

In een notendop

The Crown is geïnspireerd op het hectische leven van Queen Elizabeth II. Queen Elizabeth zit namelijk al bijna 70 jaar (!) op de Engelse troon. In deze jaren op de troon heeft ze al een hele hoop meegemaakt. The Crown geeft nieuwsgierige aagjes (waaronder wij) een diepere kijk in deze gebeurtenissen. Denk aan Elizabeth haar kroning, het huwelijk met prins Philip en last but not least: haar relatie met prinses Diane.

Genoeg spanning

Seizoen 3 zal gaan over de gebeurtenissen binnen het koningshuis tussen 1964 en 1976. Deze jaren waren alles behalve saai. Naar verluidt kom het verhaal van een kunstadviseur van Queen Elizabeth aanbod die later een Russische spion bleek te zijn. Ook zal je meer zien over prins Charles in zijn jongere jaren en over de relatie tussen Elizabeth en haar zus Margret.

Kan je ook niet wachten tot seizoen 3 eindelijk op Netflix staat? Verzamel je favoriete dekens en snacks dan maar alvast bij elkaar, want vanaf vandaag kan je het hele seizoen al bekijken. Yas!

https://www.youtube.com/watch?v=vLXYfgpqb8A