Uitgaanslooks onder de €70!

Heb jij binnenkort een girls night out gepland? Dan wil je er natuurlijk goed uitzien (en dit zijn de kledingstukken die mannen sexy vinden). Maar heb je je outfits al zo’n tig keer gedragen? Dan ben je vast toe aan een nieuwe party look! En wat is er nou beter dan een knappe outfit onder de €70 euro? Zo hou je weer wat over voor je vakantie (heb jij de vakantie quiz al gedaan? Doe ’m hier) en kun je nog méér shoppen! We hebben een paar leuke uitgaanslooks voor je verzameld…

Uitgaanslooks onder de €70

Ga bijvoorbeeld voor dit elegante mini-jurkje met knappe zwarte killer heels (en bekijk ook eens deze sexy Friday night out sandals!). Om de outfit een pop of color te geven draag je er een rode snake clutch bij en een paar kleurrijke sieraden (we love!)

beeld

Shop de items hier:

 

[show_shopthepost_widget id=”793736″]

Zin in een sportieve look en ben je niet bang om op te vallen? Ga dan voor een rode A-line skirt met een sportieve top. Maak de outfit af met deze eye-catcher sneakers, kleine oorbelletjes en natuurlijk een clutch (altijd handig!).

 

beeld
Shop de items hier:

 

[show_shopthepost_widget id=”793811″]

Wel zin in chique maar niet in hakken? Kan! Draag een zwart jumpsuit met een opvallende blazer en een paar leren summer sandals. Finish the look met lange oorbellen en een leuke aztec clutch!

beeld
Shop de items hier:

 

[show_shopthepost_widget id=”793856″]

Source: Sincerely Jules