Vakantie apps die je this summer nodig hebt

Ga jij deze zomer met je lover op vakantie? Of ga je toch met vriendinnen nog één keer helemaal los? Dan is het verstandig om vakantie apps op je telefoon te installeren. Just in case… Het liefst lig je natuurlijk de hele dag op het strand of ben je aan het shoppen, maar toch zullen er dagen komen dat jullie de toerist uithangen. Deze vakantie apps helpen je daarbij en zijn helemaal gratis.

Kayak
Gaan jullie op vakantie en is jullie gedachte “we zien wel waar we uitkomen en overnachten”? Dan is Kayak een goede app voor jullie. In de app kun je de beste deals voor vluchten, hotels en huurauto’s vergelijken.

Wordlens
Ben je in een vreemd land en heb je géén idee wat er op de menukaart staat? Dan kun je door deze app de tekst laten vertalen. Je richt je camera op een menukaart en de tekst wordt automatisch voor je vertaald.

TripAdvisor
In de app van TripAdvisor vind je tig van reizigersbeoordelingen, foto’s en kaarten van dat land. Altijd handig om te weten wat anderen vinden van bezienswaardigheden en daar je keuze op te baseren.

Weerplaza
Ja, als je naar een warm land gaat hoop je natuurlijk op 30 graden en in Nederland keiharde regen. Weerplaza laat jou zien wat voor weer het wordt bij jou, maar ook in Nederland en de rest van Europa. Kun je met je cocktail in je hand even lachen om het regenachtige Nederland.

Wi-Fi Finder
Tsja, want we blijven natuurlijk wel een beetje verslaafd. Ook al zijn we een dagje weg…

Around Me
Ben je een dagje naar een onbekende stad? Dan kun je de Around Me-app gebruiken. Deze app vertelt jou dichtstbijzijnde benodigdheden. Bijvoorbeeld een supermarkt of een tankstation. Je krijgt meteen te weten wat de afstand is en hoe je er moet komen.

Tipulator
Heb je heerlijk gegeten en wil je het liefst fooi geven? Maar weet je ook niet zo goed wat daar in dit land de regels van zijn? Door in Tipulator het bedrag in te toetsen, zie je precies wat het bedrag van je fooi is.

De Vakantiedokter
Heb je iets verkeerds gegeten? Of heb je een vreemd plekje op je been? Je kunt via De Vakantiedokter-app vragen stellen aan Nederlandse artsen. Jeeej!

READ NEXT:
De juiste manieren om je vakantiegeld te spenderen
Zonnige vakantie op de planning? Deze essentials heb je nodig
Boek jouw vakantie naar 1 van deze 7 bestemmingen 

Source: Pinterest