Vanaf vandaag staat Coco op Netflix

Ja, er is weer een maand voorbij. En hoewel we samen met de zon ook afscheid hebben moeten nemen van een aantal series (Modern Family :(( ), brengt de nieuwe maand ook iets nieuws. En dan hebben we het (dit keer) niet over de nieuwste herfsttrends. Maar over Netflix en haar nieuwste collectie.

Vanaf volgende maand komt namelijk Coco op Netflix te staan. En wel op 14 september. Zorg dus dat je die dag alvast even vastlegt. Naast Coco komt er nog veel meer online te staan.

Basic Instinct is vanaf 1 september te zien op Netflix. Hoe leuk om deze film nog eens terug te zien? En je kan er een filmavond van maken want op 1 september komt ook Atonement online te staan. Nog niet gezien? Zeker even kijken want deze film won meer dan veertig verschillende prijzen waaronder een Golden Globe.

Er wordt ook een nieuwe seizoen beloofd van Atypical. Een serie waar we al eerder over schreven. Op 7 september komt het nieuwe seizoen online te staan, tot die tijd kan je nog het eerste seizoen kijken, mocht je dat nog niet hebben gedaan. Enjoy!