Vier dag- en nachtcrèmes die jouw gezicht laten stralen

Een dag- en nachtcrème zorgt ervoor dat je huid zacht en soepel blijft. Met deze vier tips creeër je een extra glow die jouw gezicht laat stralen. Net even die extra glow geeft jou een opener uitstraling en zorgt ervoor dat je geen droge huid meer hebt. 

Garnier Bio Rosy Glow 3-1

De Garnier Bio Rosy Glow 3 in 1 crème is een effectieve hydraterende crème die jouw huid een prachtige glans geeft. De crème heeft met 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De gezichtscrème is geschikt voor een normaal huidtype en geeft een verzachtend effect. De omega 3-en 6-vetzuren, biologisch rozenbottlezaadolie en vitamine C zorgen ervoor dat de huid zacht en soepel blijft. Deze crème kan als dag- en nachtcrème gebruikt worden.

Cien cellular beauty crème

Deze crème is uitsluitend verkrijgbaar bij de Lidl en hij gaat als warme broodjes over de toonbank. De dag- en nachtcrème uit de Cien lijn cellular beauty. Deze crème schijnt een goedkopere variant te zijn van de La Priarie crème uit Zwitserland. De Ani-aging Day cream SPF30 van dit merk bevat hetzelfde ingrediënt als de dag- en nachtcrème van de Lidl, namelijk Myrothamnus Flabellifolia Extract. Dit is een plant met helende eigenschappen. Deze crèmes liggen niet altijd in de schappen van de Lidl. Rond moederdag heb je de grootste kans. De crème zorgt voor een zachtere en soepelere huid en geeft jouw huid aan het begin en einde van de dag een echte boost.

Hema Glow nachtcrème

Na een drukke dag is het heerlijk om je gezicht te wassen. Op de schone huid kan dan deze heerlijke glow nachtcrème van de Hema op aangebracht worden. Als jij slaapt geeft de crème jou een stralende huid bij opstaan. De crème biologisch Centella asiasitica-extract en aloë vera sap. Daarnaast is het product volledig vegan. De formule werkt als een gezichtsmasker. Door de abrikozenpitolie en shea butter voed en verzacht het de huid. De Glow nachtcrème is enkel verkrijgbaar bij jouw Hema.

Glowstarter Mega Illuminating Moisturizer Hydratant

Een crème die jouw huid een sexy glow geeft. De crème voedt de huid met hyaluronzuur, vitaminen, antioxidanten en ten slotte verhelderende pareldeeltjes. De crème is geschikt voor alle huidtypes en geeft een glowing effect. Het product kan ook gebruikt worden onder je favoriete foundation. Hierdoor krijgt je gezicht nog een beetje die extra glow. Ook is het geschikt om de crème aan te brengen in de nek of decolleté. Benieuwd naar de Glowstarter? Je kan hem bestellen op de website van Douglas.