Vijf mensen die je niet moet kussen om 12 uur!

Nog maar zes uur te gaan en dan is het zover: NYE! En dat betekent ook dat we om 12 uur gekust willen worden door degene die we het leukst vinden, mister. Crush, of natuurlijk gewoon ons vriendlief. Maar er zijn er ook een paar waar we zeker NIET mee willen kussen om 12 uur (op de mond dan hè, de Hollandse drie mogen wel)!

Je buurman
Supergezellig dat ‘ie langskomt. Ook héél gezellig dat er al zoveel champagne naar binnen is gegoten bij jou én bij hem. Maar dit betekent niet dat jullie elkaar opeens heel erg leuk vinden en moeten kussen om 12 uur. Behave yourself, girl!

Je baas
Tenzij je van baan wil veranderen aankomend jaar, lijkt dit ons niet zo’n goed idee. In films lijkt dit altijd heel goed te gaan en super uit te pakken, maar niets is minder waar. En hoe awkward wordt dat maandag dan? Ehhh… Gelukkig nieuwjaar?! En dan opeens drie zoenen op de wang zeker? Nee, bedankt.

Die ene vriend in de friendzone
Nee, nee en nog eens nee. Dit is a. niet leuk voor die vriend en b. niet wat je wilt. Hij denkt namelijk na deze kus dat 2017 dit keer wél jullie jaar gaat worden, maar nee, helaas! Dus doe het hem en jezelf niet aan en geef ‘m gewoon een lekkere kus op z’n wang!

De crush van je (beste) vriendin
Dit is een regelrechte NEE. Je wilt toch gezellig 2017 ingaan? Breek dan nooit de girl code. Ook al denk je dat dit de man van je dromen is en hij je vriendin niet eens kent, doe het gewoon niet. Het is het echt niet waard.

And last but not least…
Je ex. Need we say more? Ook in 2017 gaat het ‘m niet worden.

READ NEXT
> 15 gedachtes als je trein wéér vertraging heeft
> 11 gedachtes als je wakker wordt met een kater
> 43 gedachtes als je in de Primark bent

PHOTO CREDITS: advicefromatwentysomething.com