Vinyl items die iedereen wil hebben!

Trends komen en gaan, dat is één ding dat zeker is. Maar de vinyl trend is een blijvertje. Waar vinyl voorheen alleen nog te vinden was in de rode kamer van Mr. Grey is vinyl nu niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Alle it-girls lopen met de stof weg. En wij ook!

Ben jij fan van leer? En ben je er klaar voor om een stapje verder te gaan? Dan is vinyl echt wat voor jou! Leren items zijn al wat opvallender, maar vinyl gaat net nog een even verder. Toch is vinyl makkelijker te combineren dan je zou denken.

Maar, hoe doe je dat dan, vinyl combineren?

De trend is verrassend goed te combineren. Een vinyl item is een behoorlijke eyecatcher, zorg daarom dat de rest van je outfit casual is. Draag een vinyl broek bijvoorbeeld liever niet met pumps of band t-shirts, maar kies voor low key kleding, zoals witte sneakers, een oversized blouse of een kasjmier trui. Dit zorgt voor een mooi contrast. Dus, als je klaar bent om je eerste (of vijfde) vinyl item te shoppen, dan ben je hieronder op de goede plek. 

Details, details, details
Zo combineer je de embellished jeans op zijn best

Howdy!
> Zo wil je de western trend in 2018 dragen

Nog vier dagen aftellen tot de lente, be ready!
De lente trends die je in de gaten wilt houden

PHOTO CREDITS: MANDY MEIJER

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »