Voor op je bucket list: de mooiste onderwater hotels

Oké, waarschijnlijk blijft het bij dromen, maar dat mag op de maandagmiddag. Slapen in een onderwater hotel, je hebt vast weleens plaatjes voorbij zien komen. Wij zetten al je mogelijkheden even op een rijtje. Deze onderwater hotels wil je echt op je bucket list zetten, onder het kopje ‘ooit’.

Atlantis the Palm, Dubai

In dit luxe hotel hebben ze hotelkamers onderwater. Hoe vet is dat. Maar dat is niet alles wat ze te bieden hebben. Er is een waterpark een enorm aquarium en nog veel meer. Dit is echt een hotel om op je bucket list te zetten.

Poseidon Underwater lodge, Fiji

Dit onderwater resort is enorm. Het ziet eruit als een grote onderzeeër en heeft meerdere suites mét jacuzzi. Met een privé vliegtuig vlieg je naar deze locatie en dat is nog niet alles. Daar, diep onderwater, is ook een golfbaan, tennisbaan, een bibliotheek en verschillende privé zwembaden.

 

Utter Inn, Zweden

Het Utter Inn is een klein huisje dat midden op het meer drijft. Dit is ontworpen door kunstenaar Mikael Genbergs. Je kan er alleen met een boot heen vanuit de haven van Vasteras. Het huisje heeft twee verdiepingen. De eerste is boven het water hier heb je de wc en keuken. Midden in de kamer is een ronde klep, als je die opent kan je met een trap naar beneden en kom je onderwater. Hier bevind zich de slaapkamer. De slaapkamer heeft meerdere ramen waarmee je het water in kan kijken.

Manta Resort, Tanzania

Stop je koffer maar vol met bikini’s! Het Manta Resort ligt bij Pemba Island in Tanzania en is hetzelfde idee als de Utter Inn, maar dan en stuk luxer. Je zit midden in de zee waar je alle tropische vissen kan zien. Boven kan je lekker eten en rusten en beneden onder de zee heb je de slaapkamers waar je van al het moois in het water kan genieten. Ontbijt en diner worden naar je toegebracht, zo hoef jij niet meer weg bij het huisje en kan je heerlijk relaxen.

Anantara Kihavah Villas, Malediven

Dit resort bevindt zich op de Malediven en heeft verschillende accomodaties en restaurants tot zijn beschikking. Eén van die restaurants met de naam Sea zit onderwater. Je kan hier heerlijk eten met prachtig uitzicht op de oceaan.

 

Conrad Maldives Rangali Island

Dit is ook weer een heerlijk resort op de Malediven. Je kan hier fijn overnachten in je eigen vila. Je hebt de keus om er één op het land te nemen of in de zee. Beide vila’s zijn uitgerust met alle luxe voorzieningen. Ze hebben ook verschillende restaurants waarvan één in het bijzonder restaurant namelijk Ithaa. Dit restaurant bevindt zich onderwater.

Radisson Blu hotel Berlijn

Dit hotel in Berlijn ligt aan het bekende Alexanderplatz. Bij de bar van het hotel staat het grootste cilinder aquarium van de wereld. Vanuit je hotelkamer heb je uitzicht op dit prachtige aquarium waar wel 110 verschillende soorten vissen in zwemmen.

Meer inspiratie voor vakantie vind je hier.
Spannende vakantiebestemmingen voor echte dare devils
Dit zijn de goedkoopste vakantiebestemmingen in Europa