Waarom je nu nu NU vitamine A op je huid wil smeren

Of je nou iets wil doen aan je rimpels, eindelijk eens af wil van je acne of gewoon een gezonde huid wil hebben, dan is hier één vitamine voor die jou hierbij kan helpen: vitamine A. Vitamine A, ook wel Retinol genoemd, kan namelijk zorgen voor een elastische, heldere en gave huid.

Op zich niets nieuws. Dat vitamine A een wondermiddeltje is voor de huid is al jaren bekend. In de jaren 80 werd er onderzoek gedaan naar acne. Per toeval kwamen ze erachter dat vitamine A ook helpt bij het verjongen van de huid. Hiermee is vitamine A-zuur een uniek ingrediënt dat echt werkt tegen rimpels.

I want this

Waarom we nog niet met zijn allen vitamine A aan het smeren zijn? Inmiddels zit vitamine A in veel producten. Maar deze vitamine kan slecht tegen licht en zuurstof, een te hoge concentratie kan daarom je huid beschadigen. Daarom wordt er vaak maar een klein percentage toegevoegd aan de producten om irritaties te voorkomen. Echter heeft de vitamine A op deze manier weinig invloed op de huid.

Daarom heeft hannah nu een exclusief serum ontwikkeld: Asolution Serum. Een mild en effectief alternatief voor retinol dat de huid in meerdere opzichten aanzienlijk verbetert. Dankzij een exclusieve synergie van retinoïden en andere zeer werkzame stoffen, is dit serum vernieuwend te noemen met de krachtige werking van retinol zonder irritaties.

Vitamine A for ACTION

Het serum zorgt voor een vitamine A boost. En dat is precies wat je nodig hebt om een egale huid te creëren. Vitamine A is een krachtige vitamine dat zorgt voor een jeugdig, stralend en gave huid.

I know, I’m getting old

Het doet fijne lijntjes verdwijnen en zorgt voor een stevige, elastische huid met een verfijnde structuur. Bye, Bye wrinkles.  De antioxidanten zorgen voor en langdurige bescherming tegen UV-straling, ideaal voor dat eerste lentezonnetje. Een gezonde en stralende teint! Wat wil je nog meer?

Get rid of those pimples…

Enne, het is ook perfect te gebruiken voor onzuiverheden en acne. De huidflora wordt in balans gebracht door niet alleen het overtollig talg te reguleren, maar ook de productie te verminderen. Een doeltreffend middel dat zorgt voor een gave, frisse en zuivere huid. Top!

Hebben?

Met slechts een paar druppels per keer zal jouw huid gaan stralen. hannah Asolution Serum is multi-inzetbaar en daardoor ideaal voor diverse huidtypes. Laat je bij een hannah huidcoach adviseren over het gebruik van het serum.

READ NEXT
> Het lichaamsdeel dat iedereen vergeet te verzorgen
3 items die niet mogen ontbreken als je op wintersport gaat