Waarom je schoenen met een print in je kast wil hebben

Als je ’s ochtends voor de kast staat en deze keer weer niet weet wat je aan moet trekken, begin dan bij je schoenen. Zo doet Manon dat ook altijd, als je weet welke schoenen je aantrekt is het een stuk makkelijker om daar de rest van je outfit bij te verzinnen.

Met een opvallende schoen is je outfit zo klaar. Je hoeft hier alleen maar je favoriete jeans en een fijne top op te dragen. Laat die schoenen maar het werk doen. Die zorgen er namelijk voor dat jouw outfit opvalt.

Heb jij al zo’n opvallend paar in de kast staan? Als je hem eenmaal hebt, wil je namelijk niet anders meer. Het is de ideale schoen die je eenvoudige outfit opeens speciaal maakt. En dat is altijd handig om te hebben als je even niet meer weet wat je aan wil trekken.

Zo’n opvallende schoen combineren we het liefst met een zwarte jeans en zwarte top. Ten eerste omdat onze liefde voor zwart nog altijd even groot is. Ten tweede omdat de schoenen dan pas echt opvallen en dat verdienen ze! Wij hebben onze favoriete van het moment even voor je onder elkaar gezet. Zo kan jij meteen een paar voor jezelf shoppen. You can thank us later.

Hier is geen speld (of man) tussen te krijgen.
8 redenen waarom schoenen beter zijn dan mannen

Met deze briljante tip heb je straks meters ruimte voor nieuwe schoenen!
Zo creëer je twee keer zo veel ruimte in je schoenenkast

Heb jij ze allemaal in je kast staan?
5 paar schoenen die iedere vrouw moet hebben

 

 

 

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »