Waarom je voortaan beter travel size mascara kunt kopen

De site Reddit is de site om op te ‘roddelen’ over beautyproducten en veel vrouwen doen dat dan ook. Het is dus een soort bibliotheek met alles over beautyproducten. Goede ervaringen, slechte ervaringen, reviews, noem maar op.

Zo kwamen wij via het MakeupAddiction forum op een bijzondere ’thread’. Reddit gebruikers hadden het over het volgende: ‘het lijkt wel alsof travel size mascara’s beter werken dan de full size versies van de mascara’s. De full size versie lijkt droger en wimpers worden er minder goed door gesepareerd.’. Bijna alle vrouwen op het forum waren het hier helemaal mee eens.

Na een klein beetje onderzoek zijn wij achter de reden gekomen waarom de travel size mascara beter is dan de full size versie. Omdat de tube klein is kan er minder lucht bij komen, waardoor hij minder snel uitdroogt. Ook is de mascara hoogstwaarschijnlijk al opgebruikt voordat dit überhaupt kan gebeuren. Best wel logisch dus. Wij gaan voortaan maar op zoek naar de travel size versies van onze favorieten.

En deze mascara krijgt de beste reviews!

De best beoordeelde volume mascara’s aller tijden?
Dat zijn deze

Hoeveel laagjes mascara je nou het beste kunt dragen?
Dat vind je hier!

PHOTO CREDITS: LIVINGLY