Waarom mannen van lang of kort haar houden

Dat mannen altijd al onvoorspelbare wispelturige wezens zijn weten we inmiddels allemaal en daarmee vertellen we je niets nieuws. De ene krijgt al tranen in zijn ogen als je vertelt dat je naar de kapper gaat en de ander stelt zelfs voor dat je lekker een bob moet laten knippen. What. Do. They. Want?! Maar houden mannen nou van mooie lange lokken, of zijn ze toch gek van een korte frisse hairdo? Deze vraag heb jij jezelf waarschijnlijk al vaak genoeg gesteld, maar nu krijg je er eindelijk antwoord op!

Long hair lovers
Houdt jouw vriend van lange lokken? Dan is hij een type die zich graag aan het oude schoonheidsideaal wil blijven vastklampen. Want zeg zelf: lang haar staat natuurlijk altijd al voor vrouwelijkheid. Het schijnt ook dat lange lokken gezondheid en vruchtbaarheid naar mannen uitstralen. Een beetje oldschool is het eigenlijk wel, want vroeger ‘herkenden’ we meisjes ook aan lang haar en jongens aan korte haren. Hij is dus toch best een tikkeltje conservatief en behoudend. Heeft zijn moeder toevallig vroeger (of nog steeds) lang haar? You know enough

Short hair lovers
Hands up als je man van een lekker kort koppie houdt. Dat betekent dat hij openstaat voor vernieuwingen, veranderingen en vooruitstrevend is. Vrouwen met kort haar stralen ook iets stoers en eigenzinnigs uit. En er zijn genoeg mannen die daar op vallen: vrouwen met kort haar weten wat ze willen. Dat zijn vrouwen met pit, and they like it.

READ NEXT:
De kledingstukken die mannen sexy vinden!
Deze kleur trekt mannen aan
10 typische vrouwendingen die mannen écht niet snappen