Wat is tubing mascara en wat doet het?

Er zijn heel veel verschillende soorten mascara’s op de markt. Volume, lenghtening, waterproof, niet- waterproof, ga zo maar door. En dan zijn er sinds een tijdje ook nog tubing mascara’s. Nu denk je vast: waar hebben zij het nou over?

De tubing mascara is een hele andere soort mascara. Waar je met een normale mascara alleen een laagje pigment aanbrengt op je wimpers, legt een tubing mascara er ook echt een buisje omheen. Dit zorgt ervoor dat iedere wimper 360ºC bedekt is door de mascara. Snap je het nog?

Wat is dan het voordeel?
Als je vette oogleden hebt en je mascara snel uitloopt, dan is dit de perfecte oplossing voor jou. Deze soort mascara is namelijk echt waterproof. Of je nou zweet, huilt of gaat zwemmen.

Hoe breng je het aan? En hoe verwijder je het?
Net zoals iedere andere mascara. Je hebt geen gekke tools nodig. Ook het verwijderen is super easy. Makkelijker dan gewone mascara zelfs. Spoel je gezicht af met water en zorg ervoor dat je ogen ook nat zijn. Sluit dan je ogen en gebruik je vingers om de ‘buisjes’ om je wimpers er voorzichtig af te trekken. Wat er overblijft is een gekke zwarte substantie op je vingers en niks op je wimpers. Top toch? Deze mascara is dus ook hartstikke geschikt voor gevoelige ogen.

Mocht je nu denken: goh, dat wil ik wel proberen. Dan heb je geluk. Hieronder staan namelijk de allerbeste tubing mascara’s voor je op een rij.

Wist je dat?
> Dit de beste volume mascara’s ooit zijn
En dat je het beste zoveel laagjes mascara kunt dragen

[show_boutique_widget id=”611870″]

 

 

PHOTO CREDITS: RANDOMMODELS