Wat te doen als je ongesteld bent?

Is het voor jou weer die ellendige tijd van de maand? Chagrijnig, giga buikpijn en een niet-te-genieten humeur. De bloody days (klinkt net als Halloween) zijn begonnen… Wat je nu in godsnaam met je leven aanmoet? Nou dit dus: een potje me-time claimen! Als het toch al zo’n ellende is dan kunnen we er beter maar het allerbeste van maken!

Ongesteldheid is het ultieme excuus om een paar dagen niet van die bank (voor de echte luiaard onder ons; het bed) uit te komen en de eerste twee seizoenen van Gossip Girl terug te kijken. En nee, het maakt niet uit dat je allang al weet wie Gossip Girl is…

Oh, en als je toch aan het bingewatchen bent, kan je net zo goed niet 1, 2, maar 8 blokjes chocolade nemen. Who cares? Zodra je weer shiny & fit bent sport je die er heus wel weer af. Trakteer jezelf dus vooral op de nieuwste smaak van Tony Chocolonely!

Maak onder het mom van ‘chocolate is always a good idea‘ en ‘chocolate comes from a tree, which is a plant, chocolate is salad‘ voor jezelf de grootste beker hot choco. En ja mét slagroom en mét mini marshmallows.

Bak een taart en vier het! We mean, why not?! Die appels in de fruitschaal moeten nog op en je hebt toevallig ook nog bloem en meel in huis…

Één woord: POWERNAP!

Hier komt onze ultieme ongesteldheidsfavoriet: online shoppen! Trek je meest comfortabele outfit aan en ga aan de slag!

Zo na deze tips klinkt ongesteld zijn bijna als een feestdag (of week), niet waar? Ongesteld zijn is dé vrijbrief om eens even heerlijk te chillen ofwel: Netflix & Chill.

 

READ NEXT:


>

Source: Hush