WHAT!? Deze haarborstel meet de gezondheid van je haren!

Voor iedereen die wel eens bij zichzelf denkt ”waarom werkt mijn haar niet mee”. Hier zul je binnenkort antwoord op krijgen. l’Oréal heeft namelijk een smart Brush ontwikkeld.

En waarom deze borstel ‘smart’ is? In deze borstel zitten sensoren verwerkt die tijdens het borstelen je haar meten. De borstel zend deze informatie dan via Wi-Fi of Bluetooth naar je telefoon. In een app kan je alle informatie over jouw haren vinden. De borstel kan bepalen hoe de kwaliteit van je haar is, of je veel last hebt van klitten en of het weer tijd is om de puntjes bij te laten knippen.

Dit is nog niet alles, daarna krijg je ook nog eens hair care tips en advies over welke producten je het beste kunt gebruiken van l’Oréal Kérastase lijn om je haarkwaliteit te verbeteren. En die vooruitgang kun je dan natuurlijk ook bijhouden via de mobiele app.

De smart brush zou dit jaar nog op de markt moeten komen en te koop zijn voor minder dan € 200 euro, maar het is nog niet bekend waarneer deze in Nederland beschikbaar zal zijn.

Toch maar even een maskertje gebruiken dan?
>Het haarmasker dat past bij jouw bad hair day
>5 trucjes die vrouwen met gezond haar altijd doen