What to do: 48 uur in Kopenhagen

Brrr! Met deze temperaturen hebben we soms het gevoel alsof we ons in het hoge noorden bevinden. Helaas zitten we nog steeds in ons kikkerlandje, maar ben jij toevallig een tripje aan het plannen naar een van dé fashion capitols Kopenhagen? Bekijk dan hier wat je daar allemaal in 48 uur kunt beleven!

 1. Shopwalhalla
  Kopenhagen is dé droomstad als het gaat om het shoppen van onze favoriete Scandinavische merken: Acne Studios, Ganni, Bik Bok, COS, Rika en Filippa K. Alleen al daarvoor zou je toch bijna een 24-uurs retourtje boeken? Vinden wij ook. Ook voor de kleinste vintage winkels kun je goed in Kopenhagen terecht. We bedoelen dan geen vintagewinkels waar je tussen 876 jassen moet zoeken naar jouw perfecte item, nee, het hangt er allemaal gewoon netjes en overzichtelijk aan de rekken. Let’s go, wij zijn om!
 2. Hele goede restaurants
  In Kopenhagen zijn recent de beste restaurants van 2015 bekend gemaakt, en het is een aardig lijstje. Keuze genoeg dus! Je hebt natuurlijk maar 48 uur in Kopenhagen, maar een bezoekje aan een van deze restaurants seals the deal!
 3. Designshops
  Als je naar Kopenhagen gaat is het leuk om een bezoekje te brengen aan de bijzondere designshops. Wij zijn gek op het Scandinavische interieurstijltje en dus is het een echte must om inspiratie op te doen voor je eigen crib. Ga bijvoorbeeld eens langs bij Normann Copenhagen of Hay House. Wij snappen natuurlijk ook wel dat je een nieuwe bank niet zo snel meeneemt vanuit Kopenhagen, maar inspiratie is altijd welkom! 
 4. Fietsen
  Wij Nederlanders zijn natuurlijk een kei in fietsen, daar staan we ook om bekend. En guess what: in Kopenhagen fietsen ze dus ook! Er zijn genoeg biketours waar je langs de mooie, non-toeristische plekken van de stad komt, die je zelf niet snel zou bezoeken. Go there!

READ NEXT:


>