What to do? De leukste Hemelvaart evenementen!

Er zijn genoeg toffe Hemelvaart evenementen waarop jij je kunt vermaken. Of dit nu met le boyfriend is, je vriendinnen of famili. Mega populair voor dit weekend blijft De Rollende Keukens. Amsterdam stroomt leeg richting het Westerpark! Voor iedereen die zich nog niet op aanwezig heeft gezet op Facebook; Rollende Keukens is eigenlijk een mega groot openluchtrestaurant. Van een excentrieke pizzawagen tot gastronomische hoogtepuntjes en van curieuze BBQ-camper tot rollende keukenprinsessen. Als je gek bent op verschillende soorten lekker eten en een gezellig sfeertje is Rollende Keukens een must-go! Je kan er vanaf donderdag tot zondag terecht. Meer weten? Klik dan hier! 

 

what-to-do;-hemelvaart-rollende-keukens

Heb jij zin in een iets sportievere aanpak deze Hemelvaart? Of wil je alle hapjes voor Rollende keukens er alvast af sporten? Op de avond voor het Hemelvaartweekend kun je hardlopen door de binnenstad van Alkmaar. Ren langs de grachtjes van Alkmaar en sluit je work-out af met een drankje en live muziek.  Meer weten over de Alkmaar City Run by Night? Lees hier alles en geef je op! 

run-by-night-alkmaar

Ben je meer van de culturele aanpak voor het aankomende weekend? De Expo World Press Photo is nog steeds te zien in de Nieuwe Kerk in Amsterdam!  De World Presss Photo expositie is de bekendste expositie op het gebied van press foto’s.  Na de jaarlijkse World Press Photo Contest gaan de gewonnen foto’s on tour. Je kan de expositie bekijken tot en met 22 juni! Bekijk hier meer details. 

worldpress-photo-uitje-