Win: € 200 Shopping Money voor de collectie van NIKKIE!

De collectie van NIKKIE staat bekend om de sexy, vrouwelijke, jonge en coole designs. Het is één van de snelst groeiende kledingmerken van Nederland en dat snappen wij! De kleding is effortless chic, sexy en (niet onbelangrijk) zeer betaalbaar zonder daarvoor in te leveren op kwaliteit. Op de redactie van MonStyle zijn we dan ook allemaal fan van het merk. De leren broeken, funky sweaters en sexy blouses staan hoog op ons verlanglijstje! Manon zet de collectie dan ook met liefde in voor de styling van niemand minder dan Wendy van Dijk, omdat het naadloos aansluit op haar stijl.

Je kunt de collectie van NIKKIE shoppen in de fantastische webshop, maar je kunt ook terecht in de Brand Store in Amsterdam (Cornelis Schuytstraat 39) en in de Brand Store in Maastricht (Stokstraat 3). Handig om te weten voor als jij straks de gelukkige winnaar bent van deze prijs! Heb je in gedachten al een NIKKIE – wishlist gemaakt?

Kans maken op € 200 shopping money voor de collectie van NIKKIE?

Als je kans wilt maken op deze fantastische prijs zijn er aantal dingen die je moet doen:

1. Like de Facebook-pagina van MonStyle by Manon Meijers Styling

2. Like de Facebook-pagina van NIKKIE 

3. Deel de actie op je tijdlijn

Succes!

 

Win: Zoe Karssen tee!

Eén van onze favoriete online boetiekjes is WestAvenue.nl. Ze verkopen hier merken die we ook regelmatig inzetten voor de styling van Wendy van Dijk (Set, Zoe

Lees meer »