Win kaartjes voor Justin Bieber!

Wij geven toe: we zijn Beliebers geworden. Toen ‘Sorry van Justin Bieber uit onze speakers kwam, en ons werd verteld dat het de kleine Justin was, schrokken we zelfs een beetje. Nee, dit kunnen en mogen we echt niet leuk vinden. Maar toch, wij hebben ook Bieber Fever te pakken! En we sprongen allemaal (stiekem) een gat in de lucht toen we hoorden dat hij weer komt optreden in Nederland. Aanstaande donderdagochtend om 10:00 uur gaat de kaartverkoop van start. Maar waarom betalen als je ook kan winnen? Wij zetten de winacties voor je op een rijtje!

Bij Metronieuws geven ze 20x Golden Circle tickets weg. Wat je hoeft te doen? Heel simpel, gewoon je gegevens hier invullen en duimen maar!

Qmusic doet hier ook aan mee. Je moet dan morgen van 16:00 en 23:59 uur naar Qmusic luisteren en 0909 9596 (55cpm) bellen zodra je een hit van Justin Bieber hoort. Kom je in de uitzending? Dan win je twee Q-live tickets voor het Purpose concert van Justin!

Oh en ben je echt een mega fan en vind je het niet erg om de grens over te gaan of ben je toevallig al daar? Dan kun je via de onderstaande linkjes ook tickets winnen in Amerika: win hier tickets voor Justin Bieber in Pennsylvania, Amerika.  Hier win je tickets voor Justin Bieber in Florida, Amerika en hier win je tickets voor Justin Bieber in Canada.

Heel veel geluk en may the odds be with you!

READ NEXT:


>

Source: Highsnobiety