WIN: PRACHTIG LINGERIESETJE VAN CHPTR-S

Er mooi uitzien, begint onder je kleding. Als jij je goed voelt in mooie lingerie, zie je dat terug in je uitstraling. Je voelt je toch sexy en heerlijk zelfverzekerd als je een nieuw setje voor het eerst draagt? En hé, it’s okay to be a little obsessed with lingerie. Lingerie maakt je outfit compleet, dat is het motto van chptr-S. Dit lingeriemerk is door twee Nederlandse zussen opgericht: Valery en Daniek. Zij hebben hun passie voor lingerie en fashion helemaal terug laten komen in dit merk. Wij zijn fan!

Pretty lingerie makes it all better

Toen Valery en Daniek zelf niet de perfecte lingerie konden vinden, wisten ze wat hun te doen stond. ‘Why the hell not!?’ was de attitude die ze hadden: ze creëerden hun eigen label chptr-S. Het merk heeft lingerie van hoge kwaliteit en mooie materialen. De setjes zijn erg fashionable en sexy, en toch subtiel. Valery en Daniek houden de mooiste fashion trends altijd in de gaten en dit zie je terug in de lingerie. Op chptr-S.com vind je de meest mooie bralettes en slips die het setje afmaken. En bralettes zijn hot! We kunnen ze niet meer wegdenken uit het straatbeeld.

How to style

Zo’n bralette staat natuurlijk in de zomer mooi onder een oversized top, zodat je net nog een randje van je bralette ziet. In de winter combineren we zo’n knappe bralette het liefst met een kasjmier trui met een mooie v-hals. De luxe stof combineert goed met het sexy kant en geeft een stijlvol contrast. Naast een diepe v-hals staat een bralette ook mooi onder een trui die gehaakt is en daardoor een beetje doorzichtig is. Eigenlijk kan de bralette overal bij, want hij mag gezien worden. Hij is sexy en stijlvol.

Winnen?

Als je nog geen bralette in je bezit hebt, maar er wel heel graag een wil, moet je zeker een kijkje nemen bij chptr-S. Ben je al wel helemaal verzot op knappe bralettes? Dan is de kans groot dat je hier ook unieke bralettes scoort. Hiermee maak je jouw outfit voor kerst helemaal af…  ‘After all, lingerie is what a woman begins and ends her day with!’ Staat nieuwe lingerie ook op jouw wish list voor Kerst? Wij mogen iemand gelukkig maken met een setje van chptr-S. Laat hieronder een bericht achter met je maat om kans te maken. Good luck!

De perfecte lingerie bij jouw lichaamstype?
Die vind je met deze tips en tricks

Here are some rules:
> 5 lingerie regels die iedere vrouw zou moeten weten

De kleur lingerie die je het best onder witte kleding kan dragen?
Dat is deze kleur

 

PHOTO CREDITS FASHIONEDCHIC

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren