Zo overleef je de Love Stories sample sale

Een sample sale kan vreemde dingen met je doen. De bizarre afprijzingen brengt iedere fashionista op hol en al het fatsoen verdwijnt. Duwen, trekken; we hebben er alles voor over om het beste artikel voor de beste prijs te vinden. Die lage prijzen maken ons allemaal zo hebberig. Je MOET iets scoren, je hebt ten slotte niet voor niets zo lang in de rij staan wachten.

Komend weekend is de sample sale van Love Stories in Amsterdam. De sample sale start op donderdagochtend en loopt tot en met zaterdagmiddag. Hoe zorg je ervoor dat jij deze keer gaat scoren?

Deze tips behoeden jou van miskopen tijdens de sample sale

1. Trek de juist outfit aan
De kans dat je halfnaakt in de winkel komt te staan is groot. Er zijn weinig tot geen paskamers. Bij de Love Stories sample sale dit weekend zijn er bijvoorbeeld geen paskamers aanwezig. Dus zorg dat je hier op voorbereid bent en ga voor jezelf nog even na, wat heb je nog nodig  wil je hebben?

2. Zet je roze bril af
Een knappe jurk met een mooie prijsje, daar gaat je hard sneller van kloppen. Maar inspecteer het item voordat je hem in je winkelmand gooit. Het zou zonde zijn als je thuis achterkomt dat de zoom eruit ligt. Let daarom goed op, er zijn kledingstukken die je zelf kan (laten) maken. Knoopjes kan je opnieuw aanzetten, ritsen kan je maken maar schoenen die te klein zijn, die blijven te klein.

3. Kies de juiste compagnon
Dit is not the time or place om even bij te kletsen met je oude studiegenoot die je al tijden niet meer hebt gezien. Tijdens een sample sale heb je iemand nodig die net zo van aanpakken weet als jij en het belang inziet van de sale. Jouw aandacht gaat honderd procent uit naar de sale en je kan op dit cruciale moment echt niet afgeleid worden.

 

Well, at least we tried…

 

READ NEXT
> Geen lingerie flaters meer!
> ASOS verkoopt lingerie waar je jezelf in kunt verpakken
> Dit zijn de gouden regels voor shoppen tijdens de sale

Photo credit: Brunch